Restaurant Céline is een prachtig restaurant gevestigd in Fort Jutphaas. Ons restaurant staat bekend om de pure, maar rauwe stijl van koken. We streven ernaar om onze gasten een onvergetelijke culinaire reis te bieden in een unieke en sfeervolle omgeving. Voor het 2e jaar op rij hebben wij 13,5 punt in Gault Millau notering.
DE NAAM CÉLINE
Waar komt deze naam eigenlijk vandaan!?
Wij zochten een persoonlijke en elegante naam voor ons restaurant in Nieuwegein. Vanuit het Frans vertaald betekent Céline ‘heerlijk’ of ‘goddelijk’. Dit vinden wij een leuke knipoog naar de gerechten en de wijnen welke wij gaan serveren.
DE KLAPROOS
De klaproos, het logo van ons restaurant in Nieuwegein, heeft een bijzondere betekenis.
Een klaproos ( ook wel papaver ) komt vooral voor op droge zanderige grond die kort geleden omgewoeld is, zoals op spoordijken of op opgespoten zandvlaktes. De zaden van een klaproos behouden onder de grond erg lang hun kiemkracht en ontkiemen als ze, soms na jaren, weer aan de oppervlakte komen. De klaproos is dus een echte pioniersplant.
Wij willen met dit logo • Elegantie Kwetsbaarheid en Kracht • uitstralen wat terug komt in het interieur in contrast met het stoere ruige Fort Jutphaas
Als Sommelier bij Restaurant Céline ben je een essentieel onderdeel van ons team, verantwoordelijk voor het verrijken van de gastervaring door middel van uitmuntende wijnselecties en service. We hebben drie prachtige wijnkelders waar jij in overleg het assortiment bepaalt.
Wat ga je doen:
Wie zoeken we:
Wat bieden wij:
Meer informatie kan je vinden op https://www.restaurantceline.nl/werkenbij/
Ben jij diegene die wij zoeken en wil jij onderdeel worden van ons team?
Reageer dan snel. Stuur jouw CV en motivatie naar info@restaurantceline.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!